Preset Color

Сет за кафе

catalog.viewmode
catalog.orderby
catalog.pagesize
catalog.pagesize.perpage

1. Сет 4/1

Уникатни керамички шољички за кафе со ретро компонени со што добиваат автентичен изглед. ...
250,00 ден

2. Сет 4/1

Kерамички шољички за кафе со цветни компонени со што добиваат автентичен изглед. Шољички...
250,00 ден

3. Сет 4/1

Kерамички шољички за кафе со цветни компонени со што добиваат автентичен изглед. Шољичките...
250,00 ден

Шољи за кафе буфчиња

Модерно керамички шољички за кафе со буфчиња со што добиваат уникатен изглед. Шољичките 4/...
250,00 ден

Шољи за кафе ретро

Модерно керамички шољички за кафе со ретро компонени со што добиваат уникатен изглед. Шољи...
250,00 ден

Шољи сет 2/1 црно бело

Керамички сет на шољи со уникатен дизајн на изработка на истите.
150,00 ден

Сет за кафе зелено/жолти

Сет за кафе составен од шест филџани за кафе, со уникатна изработка на порцеланот, дизајни...
830,00 ден

Сет за кафе ружи

Сет за кафе составен од шест филџани за кафе, со уникатна изработка на порцеланот, дизајни...
999,00 ден

Сет шољи за кафе дизајн

Сет за кафе составен од шест филџани за кафе, со уникатна изработка на порцеланот, дизајни...
1.200,00 ден

Шољи за кафе

Сет од шест шољи за кафе со тацни Димензии тацна 16цм, шоља 10 цм дијаметар, 8цм висина
1.200,00 ден

Сервис за кафе 1

Сервис за кафе во нежно портокалова боја која му дава уникатност и модерен изглед на серви...
930,00 ден

Сервис за кафе 2

Сервис за кафе во темно црвена боја која му дава уникатност и модерен изглед на сервисот. ...
930,00 ден

Цветни шољи

Сервис за кафе со нежно розеви цветни компоненти кои му даваат уникатност и модерен изглед...
830,00 ден

Сет за кафе и вода

Сет за филџан за кафе, чашка за вода и здела за локум поставени на мал послужавник. Изра...
690,00 ден

Сет со дрвена подлога

Сервис за кафе, со дрвени тацни кои исто така се поставени поставени на дрвен држач. Ди...
950,00 ден

Сет со дрвена подлога 2

Сервис за кафе со неправилна форма, со дрвени тацни кои исто така се поставени поставени...
950,00 ден

Сервис за кафе бувче

Сервис за кафе, составен од шест филџани и шест тацни, декориран со бувчиња. Димензии: ф...
550,00 ден

Сервис за кафе лаванда

Сервис за кафе, составен од шест филџани и шест тацни, декориран со цветни компоненти-лава...
550,00 ден

Порцелански сервис

Сервис за кафе со нежно розеви цветни компоненти кои му даваат уникатност и модерен изглед...
890,00 ден

Сет 6/1 пеперутка

Сет за кафе составен од шест филџани за кафе, со уникатна изработка на порцеланот, дизајни...
1.400,00 ден