Preset Color

Аксесоари

catalog.viewmode
catalog.orderby
catalog.pagesize
catalog.pagesize.perpage

Држач за четки

Керамички диспензер за четки од француско производство на брендот MSV Димензии 8,2 цм ди...
475,00 ден

Држач за четки црн

Пластичен држач за четки од француско производство во црна боја на брендот MSV со димензии...
229,00 ден

Четка за вц

Четка за вц школка во црна боја, изработена од квалитетна пластика од француско производст...
645,00 ден

Четка за вц розева

Четка за вц школка во розева боја од инокс, од француско производство на брендот MSV Дим...
350,00 ден

Диспензер за сапун црвен

Пластичен диспензер за сапун со инокс пумпа од француско производство на брендот MSV во цр...
340,00 ден

Диспензер за сапун бел

Пластичен диспензер за сапун со инокс пумпа од француско производство на брендот MSV Дим...
425,00 ден

Држач за четки розев

Пластичен држач за четки од француско производство на брендот MSV со димензии 7,5 цм дијам...
370,00 ден

Керамички држач за четки

Керамички држач за четки со димензии 7х7 цм и висина 10 цм од француско производство на бр...
170,00 ден

Држач за четки бел

Пластичен држач за четки од француско производство во бела боја на брендот MSV со димензии...
350,00 ден

Диспензер за сапун розев

Пластичен диспензер за сапун со инокс пумпа од француско производство на брендот MSV во ро...
425,00 ден

Четка за вц црвена

Четка за вц школка во црвена боја, изработена од квалитетна пластика од француско производ...
645,00 ден

Диспензер за сапун сив

Пластичен диспензер за сапун со инокс пумпа од француско производство на брендот MSV во си...
380,00 ден

Пластичен држач за четки

Пластичен држач за четки од француско производство во бела боја на брендот MSV со димензии...
49,00 ден

Инокс држач за четки

Инокс држач за четки од француско производство на брендот MSV со димензии 7 цм дијаметар и...
499,00 ден

Држач за четки црвен

Пластичен држач за четки од француско производство во црвена боја на брендот MSV со дименз...
229,00 ден

Розев држач за сапун

Пластичен розев држач за сапун од француско производство на брендот MSV Димензии 13х9х3 ...
320,00 ден

Гранитен држач за сапун

Гранитен држач за сапун од француско производство на брендот MSV Димензии 13,8х8,8х2 цм
450,00 ден

Држач за сапун црвен

Пластичен држач за сапун во црвена боја од француско производство на брендот MSV Димензи...
180,00 ден

Држач за сапун

Пластичен држач за сапун од француско производство на брендот MSV Димензии 13,5х9,5х3 цм
180,00 ден

Пластичен држач за сапун

Пластичен држач за сапун од француско производство на брендот MSV со димензии 12,5х10х4 цм
99,00 ден