Preset Color

Сервис за кафе лаванда

Сервис за кафе, составен од шест филџани и шест тацни, декориран со цветни компоненти-лаванда. Димензии: филџан 7 цм дијаметар и 6 цм висина и 13,5 цм дијаметар на тацна.
Достапност : Нема на залиха
Датум на испорака: 1-2 дена
$9.84
Оди во кошничка

Поврзани производи