Preset Color

Сервиси

Види како
Подреди по
Приказ
по страна

Карине црно бел

Сервис за ручање луминарк карине во црно бела комбинација на чиниите. Димензии: чинија за...
1.200,00 ден

Сет чинии црвени

Сет чинии изработени од квалитетен порцелан на познатиот бренд Schafer. Вклучува 24 парчињ...
4.500,00 ден
5.400,00 ден

Сет чинии цвет

Сет чинии изработени од квалитетен порцелан на познатиот бренд Schafer. Вклучува 24 парчињ...
5.950,00 ден
7.200,00 ден

Сервис за ручање сребрен

Сервис за ручање со сребрени детали изработен од квалитетен порцелан на познатиот бренд Sc...
18.240,00 ден
22.800,00 ден

Сервис црно бел

Сервис за ручање изработен од квалитетен порцелан, издекориран со кружни и праволиниски к...
840,00 ден
1.500,00 ден

Сервис 30/1

Сервис за ручање изработен од квалитетен порцелан, декориран со цветни компоненти во нежни...
2.990,00 ден

Сервис црвен декор

Сервис за ручање изработен од квалитетен порцелан, издекориран со линиски компоненти во цр...
840,00 ден
1.500,00 ден

Сервис декор зелен

Сервис за ручање изработен од квалитетен порцелан, издекориран со листови и праволиниски к...
1.390,00 ден
1.500,00 ден

Сервис 30/1 декор

Сервис за ручање изработен од квалитетен порцелан, декориран со цветни компоненти во нежни...
2.990,00 ден

Сервис декор линии

Сервис за ручање изработен од квалитетен порцелан, декориран со линии во црна и нежно кафе...
1.350,00 ден

Сервис декор портокалово

Сервис за ручање изработен од квалитетен порцелан, декориран со кружни компоненти во нежни...
840,00 ден
1.500,00 ден