Preset Color

Свеќници

catalog.viewmode
catalog.orderby
catalog.pagesize
catalog.pagesize.perpage

Свеќник росфрај мал

Стаклен свеќник со росфрај обрач, со уникатна изработка на стаклото со што добива модерен ...
490,00 ден

Стаклен свеќник голем

Уникатен свеќник изработен од стакло, декориран со росфрај прстени. Димензии: 42 цм висин...
1.250,00 ден

Стаклен свеќник мал

Уникатен свеќник изработен од стакло, декориран со росфрај прстени. Димензии: 27 цм висина...
790,00 ден

Стаклен свеќник среден

Уникатен свеќник изработен од стакло, декориран со росфрај прстени. Димензии: 34,5 цм виси...
990,00 ден

Свеќник стаклен голем

Свеќник со уникатна изработка на стаклото. Димензии: 12 цм висина и 6,5 цм дијаметар
280,00 ден

Свеќник стаклен мал

Свеќник со уникатна изработка на стаклото. Димензии: 8,5 цм висина и 6,5 цм дијаметар
240,00 ден

Стаклен свеќник поклоп

Стаклен свеќник со пријатна миризб, кој содржи исто так поклоп кој е издекориран со дршка ...
150,00 ден

Стаклен свеќник поклоп

Стаклен свеќник со пријатна миризб, кој содржи исто так поклоп кој е издекориран со дршка ...
250,00 ден

Свеќник 58цм

Свеќник изработен од метал, декориран со модерни камчиња кои се поврзани со синџирчиња изр...
3.540,00 ден

Свеќник 60 цм

Свеќник изработен од метал, декориран со модерни камчиња кои се поврзани со синџирчиња изр...
2.940,00 ден

Свеќник 80 цм

Свеќник изработен од метал, декориран со модерни камчиња кои се поврзани со синџирчиња изр...
3.520,00 ден

Бел свеќник

Бел цвеќник за три свеќи кој внесува уникатност во просторот. Димензии: 45 цм висина, 33 ...
1.290,00 ден

Свеќник 3/1 кафеав

Сет од три свеќника во кафеава боја, кои внесуваат уникатност во просторот. Можат да се ко...
970,00 ден

Свеќник 3/1 лила

Сет од три свеќника во лила боја, кои внесуваат уникатност во просторот. Можат да се корис...
970,00 ден

Свеќник 3/1 црвен

Сет од три свеќника во црвена боја, кои внесуваат уникатност во просторот. Можат да се кор...
970,00 ден

Метален свеќник топка

Свеќник со топчеста форма, изработен од метални ленти споени со цел да се добие топчестат...
410,00 ден

Свеќник 30 цм

Свеќник во бела боја изработен од убаво декориран метал, кој на свќникот му дава модерен и...
599,00 ден

Свеќник 34 цм

Свеќник во бела боја изработен од убаво декориран метал и стаклен цилиндар, кој на свеќник...
470,00 ден

Свеќник-фенер

Декоративен свеќник изработен од стакло и од уникатно изработен метал, во бела боја со што...
850,00 ден

Свеќник бел

Бел свеќник со димензии 8,5 цм дијаметар и 26 цм висина
350,00 ден