Preset Color

Свеќи

catalog.viewmode
catalog.orderby
catalog.pagesize
catalog.pagesize.perpage

Миризлива свеќа во тегла

Украсна, миризлива свеќа во тегла, во портокалова боја. Декорирана со машничка. Димензии ...
150,00 ден

Миризлива свеќа во тегла

Украсна, миризлива свеќа во тегла, во зелена боја. Декорирана со машничка. Димензии 13,5 ...
150,00 ден

Миризлива свеќа во тегла

Украсна, миризлива свеќа во тегла, во крем боја. Декорирана со машничка. Димензии 13,5 цм...
150,00 ден

Миризлива свеќа во тегла

Украсна, миризлива свеќа во тегла, во кафена боја. Декорирана со машничка. Димензии 13,5 ...
150,00 ден

Свеќа со перли голема

Бела свеќа декорирана со перли изработена од парафин, со уникатен изглед. Димензии 13 цм ...
210,00 ден

Свеќа со перли мала

Бела свеќа декорирана со перли изработена од парафин, со уникатен изглед. Димензии 6,5 цм...
135,00 ден

Парфимирана свеќа-малина

Парфемирана чаена свеќа со арома на малина, која внесува свежина во просторот. Пакување о...
69,00 ден

Свеќа цилиндар лила

Цилиндар цвеќа во лила боја, погодна за декорирање на просторот. Димензии: 14 цм висина и...
165,00 ден

Свеќа коноп

Свеќа во чашка, декорирана од надворешната страна на чашката. Димензии: 5 цм дијаметар и ...
85,00 ден

Свеќа-лаванда

Миризлива свеќа, со арома на лаванда која дава пријатен мирис во секоја просторија. Димен...
150,00 ден

Свеќа-портокал

Миризлива свеќа, со арома на портокал која дава пријатен мирис во секоја просторија. Диме...
150,00 ден

Парфимирана свеќа-лаванда

Миризлива свеќа во стаклена чашка, со пријатна арома на лаванда, која внесува релаксирачки...
140,00 ден

Миризлива свеќа

Миризлива свеќа во стаклена чашка, со пријатна арома, која внесува релаксирачки мирис во п...
145,00 ден

Свеќа-овошје

Миризлива свеќа во стаклена чашка, со пријатна арома на шумско овошје, која внесува релакс...
160,00 ден

Парфемирана свеќа лаванда

Уникатна свеќа во чаша,парфемирана со миризливи компоненти на лаванда. Димензии: 7 цм диј...
140,00 ден

Свеќа ванила

Уникатна свеќа во чаша,парфемирана со миризливи компоненти на лаванда. Димензии: 7.5 цм ди...
120,00 ден

Свеќа лаванда

Уникатна свеќа во чаша,парфемирана со миризливи компоненти на лаванда. Димензии: 7,5 цм ди...
120,00 ден

Миризлива свеќа

Миризлива свеќа во бела боја во стаклена чашка. Димензии: 10,5 цм висина и 8 цм дијаметар
250,00 ден

Свеќа сина мала

Свеќа цилиндар во сина боја. Изработена од восок. Димензии: 8,5 цм висина и 6 цм дијамете...
115,00 ден

Свеќа сина

Свеќа цилиндар во сина боја. Изработена од восок. Димензии: 11 цм висина и 6 цм дијаметер...
140,00 ден