Preset Color

Свеќа сина мала

Свеќа цилиндар во сина боја. Изработена од восок. Димензии: 8,5 цм висина и 6 цм дијаметер.
Достапност : Нема на залиха
Датум на испорака: 1-2 дена
$2.06
Оди во кошничка