Preset Color

Свеќа-овошје

Миризлива свеќа во стаклена чашка, со пријатна арома на шумско овошје, која внесува релаксирачки мирис во просторијата. Димензии: дијаметар 8 цм и висина 7 цм.
products.availability : products.availability.instock
products.deliverydate: 1-2 days
€2,58
Go to cart