Preset Color

Свеќа-лаванда

Миризлива свеќа, со арома на лаванда која дава пријатен мирис во секоја просторија. Димензии: 7 цм дијаметар и 9,9 цм висина.
products.availability : products.availability.instock
products.deliverydate: 1-2 days
150,00 ден
Go to cart