Preset Color

Салфетки

Види како
Подреди по
Приказ
по страна

Кафеави салфетки со точки

Трослојни салфетки во пакување од 20 салфетки со кафеаво-бел дизајн со модерен и уникатен ...
$0.70
$1.97

Салфетка ѕвезда и копче

Трослојни салфетки во пакување од 20 салфетки со сиво-бел дизајн декорирана со ѕвезда и ко...
$1.24
$1.97

Салфетки со ѕвезди

Трослојни салфетки во пакување од 20 салфетки со сиво-бел дизајн, декорирани со ѕвезди со ...
$1.24
$1.97

Салфетки розево-бели

Трослојни салфетки во пакување од 20 салфетки со розево-бел дизајн со модерен и уникатен и...
$1.24
$1.97

Салфетки сиво-бели

Трослојни салфетки во пакување од 20 салфетки со сиво-бел дизајн со модерен и уникатен изг...
$0.70
$1.97

Салфетки кафе

Трослојни салфетки во пакување од 20 салфетки со декоративни компоненти на кафе со модерен...
$1.24
$1.97

Салфетки кафеаво-бели

Трослојни салфетки во пакување од 20 салфетки сокафеаво-бел дизајн со модерен и уникатен и...
$0.70
$1.79

Салфетки декор

Трослојни салфетки во пакување од 20 салфетки со сиво-бел дизајн со модерен и уникатен изг...
$1.24
$1.79