Preset Color

Саксија со виолетови цветови

Керамичка голема саксија со цветови со дијаметар 13цм и висна 12 цм
Достапност : Нема на залиха
Датум на испорака: 1-2 дена
€2,25

Корисниците кои го купиле овој предмет исто така купија