Preset Color

Саксија сина 9 cm

Пластична саксија во сина боја, со димензии 13 cm висина, 9 cm дијаметар
products.availability : products.availability.outofstock
products.deliverydate: 1-2 days
15,00 ден
Go to cart

products.alsopurchased