Preset Color

Саксии

Види како
Подреди по
Приказ
по страна

Голема корпа правоаголна

Декоративна корпа за цвеќе, изработена од дрво во бела боја, со натписот Home & Flower кој...
290,00 ден

Керамичка зелена саксија 16

Керамичка саксија во бела боја, со уникатна изработка на керамиката, со што добива автетни...
330,00 ден

Керамичка зелена саксија 22

Керамичка саксија во бела боја, со уникатна изработка на керамиката, со што добива автетни...
430,00 ден

Керамичка зелена саксија 29

Керамичка саксија во нежно зелна боја, со уникатна изработка на керамиката, со што добива ...
570,00 ден

Керамичка саксија 16

Керамичка саксија во бела боја, со уникатна изработка на керамиката, со што добива автетни...
330,00 ден

Керамичка саксија 22

Керамичка саксија во бела боја, со уникатна изработка на керамиката, со што добива автетни...
430,00 ден

Керамичка саксија 29

Керамичка саксија во бела боја, со уникатна изработка на керамиката, со што добива автетни...
570,00 ден

Керамички уложак

Керамички уложак од уникатно изработена керамика, декорирана со нежни керем нијанси, што н...
220,00 ден

Корпа филџан

Декоративна корпа наменета за во градина во форма на филџан изработен од гранки и мов со ш...
185,00 ден

Мала корпа правоаголна

Декоративна корпа за цвеќе, изработена од дрво во бела боја, со натписот Home & Flower кој...
150,00 ден

Саксија herbs

Саксија за цвеќе, изработена од пластика, декорирана со уникатни компоненти од растенија к...
49,00 ден

Саксија herbs мала

Саксија за цвеќе, изработена од пластика, декорирана со уникатни компоненти од растенија к...
35,00 ден

Саксија origano

Саксија за цвеќе, изработена од пластика, декорирана со уникатни компоненти од растенија к...
35,00 ден

Саксија origano мала

Саксија за цвеќе, изработена од пластика, декорирана со уникатни компоненти одrastenija ко...
35,00 ден

Саксија кафе

Саксија за цвеќе, изработена од пластика, декорирана со уникатни компоненти кои на самата ...
49,00 ден

Саксија кафе мала

Саксија за цвеќе, изработена од пластика, декорирана со уникатни компоненти кои на самата ...
35,00 ден

Саксија лаванда

Саксија за цвеќе, изработена од пластика, декорирана со уникатни компоненти од лавнада кои...
49,00 ден

Саксија лаванда мала

Саксија за цвеќе, изработена од пластика, декорирана со уникатни компоненти од лавнада кои...
35,00 ден

Саксија плетена бела 13

Саксија со уникатна изработка на пластиката во форма на плетенка во кајсија боја. Димензии...
75,00 ден

Саксија плетена бела 16

Саксија со уникатна изработка на пластиката во форма на плетенка во кајсија боја. Димензии...
89,00 ден