Preset Color

Сад со капак Мина

Сад со пластичен поклоп декориран со јунаците на Дизни Мина, изработен од емајлиран материјал кој го спречува контактот на храната со бактериите.Лесен за одржување. Димензии: 13,5 цм дијаметар и 5,5 цм висина.
products.manufacturer: Металац
products.availability : products.availability.outofstock
products.deliverydate: 1-2 days
€6,76

products.alsopurchased

products.relatedproducts