Preset Color

Сад со капак

Стаклен сад со капак погоден за складирање бонбони. Димензии 20 цм висина и 10,5 цм дијаметар
Достапност : На залиха
Датум на испорака: 1-2 дена
$4.12
Оди во кошничка