Preset Color

Садови за печење

catalog.viewmode
catalog.orderby
catalog.pagesize
catalog.pagesize.perpage

Стаклена школка за печење

Стаклен сад во форма на школка погоден за печење, отпорен на високи температури. Изработен...
79,00 ден
175,00 ден

Стаклен сад за печење круг

Стаклен сад во форма на круг погоден за печење, отпорен на високи температури. таклен сад ...
136,00 ден
170,00 ден

Стаклен сад за печење

Стаклен сад во форма на круг погоден за печење, изработен од високо квалитетно стакло ,от...
79,00 ден
140,00 ден

Мал овален сад

Мал овален стаклен сад за печење од француско производсто на брендот Pyrex. Димензии 25х17...
199,00 ден
310,00 ден

Стаклен сад за печење

Стаклен сад за печење.Произведен од висококвалитетно стакло,е отпорен на високи температур...
199,00 ден
330,00 ден

Среден стаклен сад круг

Среден стаклен сад за печење,отпорен на високи температури и на температурна разлика. Отпо...
199,00 ден
320,00 ден

Мал стаклен сад круг

Мал стаклен сад за печење ,отпорен на високи температури и на температурна разлика. Отпоре...
190,00 ден
299,00 ден

Стаклен сад со капак за печење

Стаклен сад за печење со капак од направен од 100% природен матерјал од висококвалитетно с...
699,00 ден
1.120,00 ден

Стаклен сад круг

Стаклен сад за печење од француско производсто на брендот Pyrex. Димензии 26 цм дијаметар,...
210,00 ден
330,00 ден

Голем овален сад

Голем овален стаклен сад за печење. Изработен од високо квалитетно стакло,отпорно на висок...
240,00 ден
380,00 ден

Сад стаклен

Стаклен сад за печење,направен од виско квалитетно стакло,отпорно на високи температури и ...
240,00 ден
360,00 ден

Голем стаклен сад круг

Голем стаклен сад за печење погоден за готвење во рерна,микропечка,негреблив. . Димензии 3...
230,00 ден
370,00 ден

Стаклена здела за печење

Стаклена здела за печење од француско производсто на брендот Pyrex. Димензии 30х20 цм, вис...
210,00 ден
340,00 ден

Стаклен ребраст сад

Стаклен сад за печење изработен од високо квалитетно стакло,отпорно на високи температури,...
220,00 ден
360,00 ден

Сет стаклени здели со капак

Сет од три стаклени здели со капак за печење, огно отпорни од француско производсто на бре...
999,00 ден
1.640,00 ден

Среден овален сад

Среден овален стаклен сад за печење Изработен од високо квалитетно стакло,отпорно на висо...
360,00 ден