Preset Color

Слики и рамки за слики

catalog.viewmode
catalog.orderby
catalog.pagesize
catalog.pagesize.perpage

Рамка Home

Рамка за сликички декорирана со натписот Home во бела боја. Целосната рамка е составена од...
€2,25

Рамка Home 3*

Рамка за сликички декорирана со натписот Home во бела боја. Целосната рамка е составена од...
€2,58

Рамка Home 4*

Рамка за сликички декорирана со натписот Home во бела боја. Целосната рамка е составена од...
€2,58

Фотo рамка фемили бела

Рамка за сликички декорирана со натписот Family во бела боја. Целосната рамка е составена ...
€2,25

Фото рамка лове

Фото рамка со натписот love, во бела боја, составенм од две две рамки за слики со димензии...
€1,77

Рамка 4* слики

Рамка која вклучува четири рамки за слики со иста големина (димензии на слика 4*6 цм . Изр...
€6,12

Рамка 5 слики

Рамка која вклучува пет рамки за слики со различни големини ( три рамки со димензии: 4*6 ц...
€7,89

Рамка 5* слики

Рамка која вклучува пет рамки за слики со различни големини ( три рамки со димензии: 4*6 ц...
€7,89

Рамка за слики штипка

Модерно дизајнирана рамка за слики во нежна крем боја, на која сликите се прцврстуваат на ...
€2,25

Рамка штипка 3*

Модерно дизајнирана рамка за слики со сива позадина, на која сликите се прцврстуваат на са...
€3,86

Винтиџ 4*6

Рамка за слика изработена од дрво. Рамката е со препознатлив ретро изглед. Димензии: 21 цм...
€2,25

Винтиџ 5*7

Рамка за слика изработена од дрво. Рамката е со препознатлив ретро изглед. Димензии: 2...
€2,74

Винтиџ 6*8

Рамка за слика изработена од дрво. Рамката е со препознатлив ретро изглед. Димензии: 26 цм...
€3,06

Винтиџ 8*10

Рамка за слика изработена од дрво. Рамката е со препознатлив ретро изглед. Димензии: 31,5 ...
€3,86

Винтиџ А4

Рамка за слика изработена од дрво во А4 формат. Рамката е со препознатлив ретро изглeд. Д...
€4,19

Дрвена рамка

Дрвена рамка за слика, изработена од дрво врз кој е испишан натпис. Рамката е за прикачива...
€4,35

Дрвена рамка голема

Рамка за слика изработена од дрво, со димензии: 27 цм висина, 22 цм должина и 4 цм ширина....
€3,86

Дрвена рамка за слика

Дрвена рамка за слика, изработена од две бои на дрво бела и крем, што на самата рамка и д...
€3,70

Дрвена рамка мала

Рамка за слика изработена од дрво, со димензии: 17 цм висина, 11,5 цм должина и 4 цм ширин...
€1,93

Дрвена рамка средна

Рамка за слика изработена од дрво, со димензии: 22 цм висина, 17 цм должина и 4 цм ширина....
€3,06