Preset Color

Рамка Home 4*

Рамка за сликички декорирана со натписот Home во бела боја. Целосната рамка е составена од четири сликички: (10 цм*15 цм) , (10 цм*10 цм),(13 цм*18 цм), (13 цм*9 цм). Димензии: 43 цм должина и 19 цм висина.
Availability : Out of stock
Delivery date: 1-2 days
€2.58

Customers who bought this item also bought