Preset Color

Рамка Home 3*

Рамка за сликички декорирана со натписот Home во бела боја. Целосната рамка е составена од три сликички: две сликички (10 цм*15 цм) и (10 цм*10 цм). Димензии: 36 цм должина и 24.5 цм висина.
Достапност : Нема на залиха
Датум на испорака: 1-2 дена
$2.86

Корисниците кои го купиле овој предмет исто така купија