Preset Color

Рамка 5* слики

Рамка која вклучува пет рамки за слики со различни големини ( три рамки со димензии: 4*6 цм, една рамка со димензии: 4*4 цм и една рамка со димензии: 5*7 цм). Изработена од убаво обработено дрво во светла боја. Димензии на рамката: 47 цм должина и 29 цм висина.
products.availability : products.availability.outofstock
products.deliverydate: 1-2 days
$8.77

products.relatedproducts