Preset Color

Рамка за слики штипка

Модерно дизајнирана рамка за слики во нежна крем боја, на која сликите се прцврстуваат на самите штипки. Димензии: 30 цм должина и 20 цм висина.
Availability : Out of stock
Delivery date: 1-2 days
$2.51
Go to cart