Preset Color

Прибор за јадење

catalog.viewmode
catalog.orderby
catalog.pagesize
catalog.pagesize.perpage

Сет ножеви керамика

Сет од 5 керамички ножеви за различна намена, спакувани во соодветна кутија на брендот NAV...
1.260,00 ден

Сет керамички ножеви

Сет од 6 ножеви и нож за лупење од нерѓосувачки челик, обложени со керамика , спакувани во...
790,00 ден

Сет ножеви

Сет од 6 ножеви од нерѓосувачки челик спакувани во соодветна кутија на брендот NAVA од Грц...
680,00 ден

Сет ножеви

Сет од два ножа од нерѓосувачки челик со дрвена рачка на брендот NAVA со димензија 8,75 цм...
160,00 ден

Сет ножеви за месо

Сет од два ножа за месо од нерѓосувачки челик со дрвена рачка на брендот NAVA со димензија...
160,00 ден

Декоративни мали вилушки

Сет од шест декоративни мали вилушки со димензија 16 цм
450,00 ден

Декоративни големи вилушки

Сет од шест декоративни големи вилушки со димензија 19 цм
600,00 ден

Декоративни големи лажици

Сет од шест декоративни големи лажици со димензија 19 цм
600,00 ден

Декоративни мали лажици

Сет од шест декоративни мали лажици со димензија 16 цм
450,00 ден

Декоративни ножеви

Сет од шест декоративни ножеви со димензија 20 цм
600,00 ден

Виолетов нож

Виолетов нож од италијанско производство на брендот Metaltex. Димензија 24 цм
95,00 ден
135,00 ден

Зелен нож

Зелен нож од италијанско производство на брендот Metaltex. Димензија 24 цм
95,00 ден
135,00 ден

Розев нож

Розев нож од италијанско производство на брендот Metaltex. Димензија 24 цм
99,00 ден
135,00 ден

Пица нож зелен

Пица нож во зелена боја на италијанскиот бренд Metaltex Димензии 10х23 цм
160,00 ден

Пица нож црвен

Пица нож во црвена боја на италијанскиот бренд Metaltex Димензии 10х23 цм
160,00 ден

Пица нож виолетов

Пица нож во виолетова боја на италијанскиот бренд Metaltex Димензии 10х23 цм
115,00 ден
160,00 ден

Нож

Нож од нерѓосувачки челик со дрвена рачка на брендот NAVA со димензија 20 цм
180,00 ден

Прибор за јадење црн

Прибор за јадење дизајниан со црна дршка, во пакување од 12 парчиња (лажица, вилушка, нож)
299,00 ден

Прибор за јадење 16 дела

Прибор за јадење во златна боја, составен од 16 парчиња на прибор (мала лажца, голема лажи...
1.450,00 ден

Коопман прибор за јадење

Коопман прибор за јадење дизајниран со црвено-бели риги, во пакување од 24 парчиња (мала л...
1.320,00 ден