Preset Color

Прибор за готвење

View as
Sort by
Display
per page

Лажица за шпагети

Лажица за шпагети изработена од нерѓосувачки челик од италијанско производство на брендот ...
120.00 ден
170.00 ден

Бел нож за лупење

Бел нож за лупење од италијанско производство на брендот Metaltex. Димензии 10,5х6 цм
39.00 ден
55.00 ден

Чекан

Дрвен чекан погоден за приготвување месо Димензии 28х10 цм, висина 5 цм
80.00 ден

Дрвена лажица

Дрвена лажица за шпагети Димензии 33х7 цм
140.00 ден

Дрвена лажица

Дрвена лажица со димензии 30х6 цм
130.00 ден

Држач за лажица

Керамички држач за лажица погоден за помош при готвењето Димензии 23х10 цм, висина 4 цм
75.00 ден

Маталка со рачка

Маталка од нерѓосувачки челик со бела рачка на италијанскиот бренд Metaltex. Димензии 25...
145.00 ден

Маталка 25 цм

Маталка на италијанскиот бренд Metaltex. Димензии 25 цм
49.00 ден
70.00 ден

Маталка 35 цм

Маталка на италијанскиот бренд Metaltex. Димензии 35 цм
95.00 ден

Маталка 30 цм

Маталка на италијанскиот бренд Metaltex. Димензии 30 цм
80.00 ден

Долг нож за лупење

Нож за лупење од италијанско производство на брендот Metaltex. Димензии 19 цм
80.00 ден
115.00 ден

Лажица за сирење

Лажица за сирење изработена од нерѓосувачки челик од италијанско производство на брендот M...
115.00 ден
160.00 ден

Нож за лупење со црна рачка

Бел нож за лупење од италијанско производство на брендот Metaltex. Димензии 12,5х6 цм
88.00 ден
125.00 ден

Голема вилушка

Голема вилушка изработена од нерѓосувачки челик од италијанско производство на брендот Met...
105.00 ден
145.00 ден

Кутлача

Кутлача изработена од нерѓосувачки челик од италијанско производство на брендот Metaltex. ...
125.00 ден
175.00 ден

Голема лажица за сос

Голема лажица за сос изработена од нерѓосувачки челик од италијанско производство на бренд...
105.00 ден
145.00 ден

Лажица за цедење

Лажица за цедење изработена од нерѓосувачки челик од италијанско производство на брендот M...
125.00 ден
175.00 ден

Метална лажица

Метална лажица изработена од нерѓосувачки челик од италијанско производство на брендот Met...
106.00 ден
151.00 ден

Лажица за пире

Лажица за пире изработена од нерѓосувачки челик од италијанско производство на брендот Met...
195.00 ден

Лажица за торта

Лажица за торта изработена од нерѓосувачки челик од италијанско производство на брендот Me...
115.00 ден
160.00 ден