Preset Color

Послужавници и подметачи

catalog.viewmode
catalog.orderby
catalog.pagesize
catalog.pagesize.perpage

Послужавник голем 1

Послужавник декориран со со уникатни натписи, со што добива модерен и трендовски изглед. Д...
460,00 ден

Послужавник голем 2

Послужавник декориран со со уникатни натписи, со што добива модерен и трендовски изглед. ...
460,00 ден

Послужавник голем 3

Послужавник изработен од дрво, со натписот kitchen. Димензии: 40 цм должина, 30 цм ширина ...
460,00 ден

Послужавник мал 1

Послужавник декориран со со уникатни натписи, со што добива модерен и трендовски изглед. ...
360,00 ден

Послужавник мал 2

Послужавник декориран со со уникатни натписи, со што добива модерен и трендовски изглед. Д...
360,00 ден

Послужавник мал 3

Послужавник изработен од дрво, со натписот kitchen. Димензии: 34,5 цм должина, 10 цм шири...
360,00 ден

Декоративна даска

Декоративна даска за во Вашата кујна, која изгледа модерно и уникатно. Димензии: 35 цм ви...
250,00 ден

Декоративна даска бела

Декоративна даска за во Вашата кујна, која изгледа модерно и уникатно. Димензии: 35 цм до...
250,00 ден

Послужавник

Дрвен послужавник со димензии 44х30 цм и 7,5 цм висина
630,00 ден

Послужавник бувче

Послужавник во нежно розе боја, декориран со апликација слика со бувчиња. Димензии: 41 цм...
110,00 ден

Послужавник со перниче

Послужавник за со перниче со димензии 43х32,5 цм
399,00 ден
670,00 ден

Подметачи

Четири подметачи home за пијалок со димензии 10.5х10,5 цм
205,00 ден

Послужавник црн

Акрилен послужавник во црна боја на брендот Nava од Грција. Димензии 46x31cm. Матерјал,...
290,00 ден

Подметач

Подметач со мотиви на дрво со димензии 30х45 цм. Од пластифициран матерјал.
49,00 ден
85,00 ден

Послужавник плутена тапа

Послужавник изработен од плутена тапа декорирана со уникатен дизајн. Димензии: 48 цм долж...
720,00 ден

Подметачи за чаши

Подметачи за чаши во нежни лила бои, кои се декорирани ко цветни компоненти на лаванда. Ед...
230,00 ден

Подметач плетка

Подметач за на маса, со уникатна изработка на плетка во сребрена боја. Димензии: 30 цм ши...
95,00 ден

Послужавник правоаголен пастел

Правоаголен послужавник во нежни пастелни бои, декориран со геометриски форми. Димензии:...
230,00 ден

Послужавник пастел

Послужавник со елипсовидна форма, во нежни пастелни бои, декориран со геометриски форми. Д...
120,00 ден

Послужавник цветови

Послужавник во нежно розе боја, декориран со апликација слика со бувчиња. Димензии: 41 цм ...
110,00 ден