Preset Color

Послужавник мал 2

Послужавник декориран со со уникатни натписи, со што добива модерен и трендовски изглед. Димензии: 34 цм должина и 24 цм ширина.
Достапност : На залиха
Датум на испорака: 1-2 дена
$6.44
Оди во кошничка