Preset Color

Полици 3/1 црни

Сет од дрвени полици 3/1 во црна боја, изработени од дрво кое одозгора е пластифицирано. Димензии на полиците: 30 цм должина, 15 цм ширина и 9 цм всина; 45 цм должина, 15 цм ширина и 9 цм висина; 60 цм должина, 15 цм ширина и 9 цм висина.
products.availability : products.availability.instock
products.deliverydate: 1-2 days
$23.27
Go to cart

products.alsopurchased