Preset Color

Полици

View as
Sort by
Display
per page

Полица баклава

Уникатно изработена полица за на ѕид, од три дрвени полици и метален обрач во форма на бак...
890.00 ден

Полица круг

Уникатно изработена полица за на ѕид, од три дрвени полици и метален обрач во форма на кру...
950.00 ден

Полица срце

Уникатно изработена полица за на ѕид, од две дрвени полици и метален обрач во форма на срц...
920.00 ден

Сет 3/1 полици црни

Сет на полици во правоаголна форма, изработени од дрво кое потоа одозгора е пластифицирано...
1,100.00 ден

Сет 3/1 полици бели

Сет на полици во правоаголна форма, изработени од дрво кое потоа одозгора е пластифицирано...
1,100.00 ден

Полици 3/1 црни

Сет од дрвени полици 3/1 во црна боја, изработени од дрво кое одозгора е пластифицирано. ...
1,300.00 ден

Полици 3/1 бели

Сет од дрвени полици 3/1 во бела боја, изработени од дрво кое одозгора е пластифицирано. ...
1,300.00 ден

Дрвен рафт

Дрвен рафт со фиока кој може да се користи како организатор во Вашата соба. Изработен од ...
770.00 ден