Preset Color

Полица баклава

Уникатно изработена полица за на ѕид, од три дрвени полици и метален обрач во форма на баклава. Димензии: 50 цм висина на обрачот, 50 должина и 17 цм ширина (голема полица-во средина), 32 цм должина и 17 цм ширина на двете мали полици.
products.availability : products.availability.instock
products.deliverydate: 1-2 days
€14,33
Go to cart

products.alsopurchased

products.relatedproducts