Preset Color

Поединечни шољи

View as
Sort by
Display
per page

Новогодишна шоља

Новогодишна шоља изработена од керамика со натписот хепи холидејс. Димензии: 8,5 цм дијам...
65.00 ден

Шоља мери крисмас

Новогодишна шоља изработена од керамика со натписот мери крисмас. Димензии: 8,5 цм дијаме...
65.00 ден

Шоља London

Керамичка шоља за чај или кафе, декорирана со компоненти кои асоцираат на градот London. ...
59.00 ден

Шоља бувче 1

Шоља за чај или кафе со апликација од бувче. Димензии: 8,5 цм дијамер и 9 цм висина.
60.00 ден

Шоља бувче 2

Шоља за чај или кафе со апликација од бувче. Димензии: 8,5 цм дијамер и 9 цм висина.
60.00 ден

Шоља бувче 3

Шоља за чај или кафе со апликација од бувче. Димензии: 8,5 цм дијамер и 9 цм висина.
60.00 ден

Шоља лисица

Шоља за чај или кафе со апликација од лисица. Димензии: 8,5 цм дијамер и 9 цм висина.
60.00 ден

Шољичка цвет

Керамичка шољичка со нежно цветна апликација. Димензии: 7,5 цм дијаметар и 7,5 цм висина.
45.00 ден

Чаша чај со поклоп

Чашка за чај со поклоп, декорирана со нежно уникатни компоненти кои и даваат модерен и уни...
250.00 ден

Шоља плетенка

Керамичка шоља за чај со уникатен дизајн, кој на самата шоља и дава несекојдневен изглед. ...
59.00 ден

Шоља со цветови

Керамичка шоља за чај, со нежен дизајн кој содржи цветни компоненти. Димензии: 9 цм дијам...
59.00 ден

Чаша за чај со лажиче 1

Чашка за чај со лажиче и цедалка изработена од керамика и декорирана со нежно уникатни ком...
250.00 ден

Чаша за чај со лажиче 2

Чашка за чај со лажиче и цедалка изработена од керамика и декорирана со нежно цветни компо...
250.00 ден

Чаша за чај со лажиче 3

Чашка за чај со лажиче и цедалка изработена од керамика и декорирана со нежно цветни компо...
250.00 ден

Чаша за чај со лажиче 4

Чашка за чај со лажиче и цедалка изработена од керамика и декорирана со нежно цветни компо...
250.00 ден

Чаша за чај со лажиче 5

Чашка за чај со лажиче и цедалка изработена од керамика и декорирана со нежно цветни компо...
250.00 ден

Чаша за чај со лажиче 9

Чашка за чај со лажиче и цедалка изработена од керамика и декорирана со нежно уникатни ком...
250.00 ден

Чаша за чај со лажичка 7

Чашка за чај со лажиче и цедалка изработена од керамика и декорирана со нежно уникатни ком...
250.00 ден

Шоља за чај со лажиче 6

Чашка за чај со лажиче и цедалка изработена од керамика и декорирана со нежно цветни компо...
250.00 ден

Шоља со сламка 1

Керамичка шоља со гумен поклоп и сламка во бела боја која е декорирана со уникатен натпис ...
210.00 ден