Preset Color

Плитико тенџере 16ка

Емајлирано тенџере со поклоп, долготрајно и отпорно на високи температури,киселини кои се јавуваат во текот на готвењето и отпорно на гребаници .Брзо се загрева при што се заштедува на електрична енегрија. Емајлираниот матерјал спречува појава на бактерии и алергиски реакции. Едноставно чистење и одржување. Погодно за индукциски плочи. Димензии: 16ка, капацитет 1,85 литри.
Производител: Металац
Достапност : На залиха
Датум на испорака: 1-2 дена
670,00 ден
Оди во кошничка