Preset Color

Плетена корпа кафеава 30 цм

Кафеава корпа со уникатен изглед, изработена од цврста пластика во вид на плетка. Внесува свежина во просторот и прави да изгледа модерно. Димензии: 30 цм должина, 17 цм висина и 22 цм ширина.
Достапност : На залиха
Датум на испорака: 1-2 дена
€5,15
Оди во кошничка

Поврзани производи