Preset Color

Пластични производи

catalog.viewmode
catalog.orderby
catalog.pagesize
catalog.pagesize.perpage

Канта

Канта за отпадоци со два дела изработена од квалитетна пластика на италијанскиот бренд Pla...
350,00 ден
550,00 ден

Кафен сандак

Кафен сандак изработен од квалитетна пластика на италијанскиот бренд Plastmecanica. Дименз...
4.300,00 ден
7.350,00 ден

Кошница

Пластична кошница погодна за складирање овошје на брендот Sterkplast - производство Романи...
29,00 ден
45,00 ден

Кутија со две прегради

Пластична кутија со две прегради погодна за складирање храна и слично. Димензии 16х10 цм,...
35,00 ден

Црвена чинија

Пластична црвена чинија со димензии 13 цм дијаметар и 6 цм висина
19,00 ден

Голема канта

Канта за отпадоци изработена од квалитетна пластика на италијанскиот бренд Plastmecanica. ...
499,00 ден
760,00 ден

Корпа сребрена

Пластична корпа погодна за складирање овошје и слично во сребрена боја на брендот Sterkpla...
39,00 ден
59,00 ден

Сина чинија

Пластична сина чинија со димензии 13 цм дијаметар и 6 цм висина
25,00 ден

Црн сандук

Црн сандук изработен од квалитетна пластика на италијанскиот бренд Plastmecanica. Димензии...
1.500,00 ден
2.500,00 ден

Зелена чинија

Пластична зелена чинија со димензии 13 цм дијаметар и 6 цм висина
25,00 ден

Корпа сина

Пластична корпа погодна за складирање овошје и слично во сина боја на брендот Sterkplast Р...
39,00 ден
59,00 ден

Кутија со отварачи

Пластична кутија со отварачи на двете страни Димензии 16,5х25 цм, висина 10 цм
99,00 ден

Сад за миксер

Пластичен сад за мешање со миксер и слично во црвена боја на брендот Sterkplast од Романск...
69,00 ден

Фиокар

Фиокар изработен од квалитетна пластика на италијанскиот бренд Plastmecanica. Димензии 37х...
990,00 ден
1.860,00 ден

Жолта чинија

Пластична жолта чинија со димензии 13 цм дијаметар и 6 цм висина
25,00 ден

Корпа

Пластична корпа погодна за складирање овошје и слично на брендот Sterkplast Романско произ...
39,00 ден
59,00 ден