Preset Color

Апарати за домаќинство

catalog.viewmode
catalog.orderby
catalog.pagesize
catalog.pagesize.perpage

Пегла за алишта

Пегла за пеглање алишта на пареа, количина на вода 150 мл,со можност за пеглање,сушење и п...
1.420,00 ден

Рачна правосмукалка

Рачна правосмукалка која може да ја користите за вашиот дом и автомобил. Може да се корис...
1.350,00 ден

Пегла за алишта Северин

Пегла за алишта на познатиот бренд Северин со моќност од 2400 W . Пеглата е на пареа (верт...
1.199,00 ден

Пегла на пареа

Пегла на пареа од познатиот бренд Северин со моќност од 2700 W. Двојна функција: суво пегл...
2.599,00 ден

Патна пегла

Патна пегла на пареа од познатиот бред Северин со моќност од 1000 W и капацитет на садот з...
1.290,00 ден

Пегла на пареа Макс

Пегла на пареа од брендот Макс со моќност од 2200 W. Составена од керамичка плоча,систем п...
999,00 ден

Пегла МАХ

Пегла на пареа од познатиот бренд Мах со моќност од 2600 W, која содржи керамичка навлака...
1.170,00 ден

Пегла МАХ на пареа

Пегла на пареа од познатиот бренд Мах со моќност од 2000 W, која содржи керамичка навлака...
890,00 ден