Preset Color

EGLO

catalog.viewmode
catalog.orderby
catalog.pagesize
catalog.pagesize.perpage

86813 Optika

Висечки модел на ламба Димензии: висина 1100 мм, дијаметар 280 мм и тежина 1.967 кг. Кар...
3.029,00 ден
3.560,00 ден

86817 optica

Стоечки модел на ламба. Карактеристики: грло E27, максимална моќност 2x 60W, погодно за A...
6.460,00 ден
7.600,00 ден

91006 MURCIA

Ѕиден модел на светилник Димензии: длабочина 165 мм, висина 190 мм, настрешница 230 мм и ...
1.122,00 ден
1.320,00 ден

95194 ALMEIDA

Столна ламба Димензии: длабочина 380мм, ширина 185 мм,висина 475мм, тежина 1.789. Кара...
2.805,00 ден
3.300,00 ден

96584 LORMES

Дворски модел на осветлување, изработен од пластика во црна боја. Димензии: длабочина 150 ...
645,00 ден
760,00 ден

86811 Optica

Ѕидно/тавански модел на ламба. Карактеристики: грло E27, максимална моќност 2x 60W, погод...
2.025,00 ден
2.380,00 ден

86814

Ѕидно/тавански модел на ламба. Карактеристики: грло E27, максимална моќност 2x 60W, погод...
4.099,00 ден
4.820,00 ден

90977 BASIC 1

Столна ламба во сива боја. Димензии: висина 300мм и тежина 0,885кг. Карактеристики: грло...
561,00 ден
660,00 ден

96341 SIONES 1

Дворски модел на осветлување, изработен од аломиниум во бела боја. Димензии: дијаметар 260...
2.255,00 ден
2.650,00 ден

86812 Optica

Ѕидно/тавански модел на ламба. Карактеристики: грло E27, максимална моќност 2x 60W, погод...
4.015,00 ден
4.720,00 ден

86815 Optica

Висечки модел на ламба Карактеристики: грло E27, максимална моќност 2x 60W, погодно за A ...
5.960,00 ден
7.010,00 ден

89817 ZEPTO

Столна ламба, наменета за една ламба, чашката изработена од стакло. Погодно грло Е14, мак...
1.692,00 ден
1.990,00 ден

93406 ALORIA

Дворски модел на осветлување, изработен од алуминиум и пластика во црна боја. Димензии: дл...
1.615,00 ден
1.900,00 ден

48512 Solar

Висечка соларна ламба Димензии: висина 620мм , дијаметар 70мм и тежина 0,13кг. Карактери...
750,00 ден

86711 Mestre

Ѕидно/тавански модел на ламба. Карактеристики: грло E27, максимална моќност 1x 60W, погод...
2.025,00 ден
2.380,00 ден

86816 Optika

Модел столна ламба. Карактеристики: грло E27, максимална моќност 2x 60W, погодно за A ++ ...
3.879,00 ден
4.560,00 ден

93408 ALORIA

Дворски модел на осветлување, изработен од алуминиум и пластика во црна боја. Димензии:...
3.850,00 ден
4.530,00 ден

85977 TROY

Висечки модел на ламба Димензии: висина 1100 мм, дијаметар 105 мм, база 120 мм и тежина ...
1.099,00 ден
1.290,00 ден

85982 TROY

Стоечки модел на ламба Димензии: висина 1530 мм, дијаметар 105 мм, основа 200 мм и тежин...
2.245,00 ден
2.640,00 ден

86712 Mestre

Ѕидно/тавански модел на ламба. Карактеристики: грло E27, максимална моќност 2x 60W, погод...
4.015,00 ден
4.720,00 ден

9097 ALORIA

Дворски модел на осветлување, исработен од алуминиум и пластика во црна боја. Димензии: дл...
1.615,00 ден
1.900,00 ден

Столна ламба

Столна ламбра дизајнирана со стаклена дршка, исто така на средината украсена со конопна вр...
1.350,00 ден

82842 UP 2

Стоечки модел на ламба. Карактеристики: грло E14 и Е27, максимална моќност 1 x 60W и 1 х...
2.575,00 ден
3.030,00 ден

85978 TROY

Висечки модел со три ламби Димензии: висина 1100 мм, ширина 105 мм и тежина 2.749 кг. Кар...
3.077,00 ден
3.620,00 ден

86713 Mestre

Ѕидно/тавански модел на ламба. Карактеристики: грло E27, максимална моќност 3x 60W, погод...
3.025,00 ден
3.560,00 ден