Preset Color

Организатори и останато

View as
Sort by
Display
per page

Држач за салфетки бел

Метален држач за салфетки во бела боја со уникатен и модерен дизајн. Димензии: 9,5 цм вис...
130.00 ден

Држач за салфетки дизајн

Држач за салфетки во црна боја, со уникатна изработка од цветни компоненти, што на самиот ...
160.00 ден

Држач за салфетки дизајн бел

Држач за салфетки во бела боја, со уникатна изработка од цветни компоненти, што на самиот ...
160.00 ден

Држач за салфетки есцајг

Метален држач за слафетки уникатно изработен со кујниски компоненти во црна боја. Димензи...
79.00 ден

Држач за салфетки кујна

Држач за салфетки во црна боја, декориран со компоненти од кујна, кој на самиот држач му д...
55.00 ден

Држач за салфетки порцелан

Држач за салфетки изработен од порцелан во бела боја. Димензии: 12 цм должина, 8 цм висин...
79.00 ден

Држач за салфетки розе

Држач за салфетки во розе боја изработен со уникатен дизајн кој на самиот држач му дава мо...
140.00 ден

Држач за салфетки црн

Држач за салфетки во црна боја изработен со уникатен дизајн кој на самиот држач му дава мо...
140.00 ден

Лимена кутија розе

Лимена кутија наменета за организирање на намирниците во Вашата кујна, со уникатен и модер...
160.00 ден

Лимена кутија тиркиз

Лимена кутија наменета за организирање на намирниците во Вашата кујна, со уникатен и модер...
160.00 ден

Шеќерник лаванда

Здела наменета за складирање на шеќер со декоративни цветни компоненти на лаванда кои на с...
210.00 ден

Шеќерник ружа

Здела наменета за складирање на шеќер со декоративни цветни компоненти кои на самата здела...
210.00 ден

Подметачи дизајн

Подметачи со уникатен дизајн изработени од добро изработено дрво, декорирано со дел дизај...
250.00 ден

Шприц за слатки

Шприц за слатки со четири форми од италијанско производство на брендот Metaltex. Димензии...
140.00 ден

Мулти функционален сецко

Мулти функционален сецко со пет различни нерѓосувачки сечила. Италијанско производство на ...
750.00 ден
990.00 ден

Пластичен нож за пица

Пластичен нож за пица, произведен во Италија на брендот Metaltex. Димензии 18 цм
140.00 ден
200.00 ден

Отстранувач на семки

Алуминиумски отсртанувач на семки погоден за маслинки и цреши. Произведен во Италија на бр...
290.00 ден

Форми за колачи

Пет форми за колачи со димензии на паковање 9х9 цм
59.00 ден
95.00 ден

Држач - цедалка за прибор

Стаклен држач со пластична цедалка за прибор со димензии 15 цм дијаметар и 13 цм висина
99.00 ден
139.00 ден

Отстранувач на семки

Практичен отстранувач на семки од вишни, цреши и маслинки. Италијанско производство на бре...
170.00 ден
300.00 ден