Preset Color

Новогодишен асортиман

View as
Sort by
Display
per page

Елка 1,20 м

Зелена елка супер колорадо, со висина од 120 цм.
€14.81

Елка 1,50м

Зелена елка супер колорадо, со висина од 150 цм.
€22.54

Елка 1,80 м

Зелена елка супер колорадо, со висина од 180 цм.
€41.86

Елка 2,10м

Зелена елка супер колорадо, со висина од 210 цм.
€63.60

Елка 2,40м

Зелена елка супер колорадо, со висина од 240 цм.
€88.55

1. Подметач за елка

Новогодишен подметач за елка. Дијаметар 90 цм.
€7.73

1.Новогодишен ранер

Декоративен новогодишен ранер за вашата маса. Димензии: 180 цм должина и 33 цм ширина.
€4.51

2. Новогодишен ранер

Декоративен новогодишен ранер за вашата маса. Димензии: 180 цм должина и 33 цм ширина.
€4.51

2. Подметач за елка

Новогодишен подметач за елка. Дијаметар 90 цм.
€7.73

3.Новогодишен ранер

Декоративен новогодишен ранер за вашата маса. Димензии: 180 цм должина и 33 цм ширина.
€4.51

Лампион 2/1 златен

Новогодишни лампиони во златна боја, со комбинација на бели линии,во пакување од 2/1. Диме...
€2.58

Лампион 3/1 чипка

Новогодишен лампион но нежно сина боја, декориран со бели мегулки и бела чипка. Во пакувањ...
€2.09

Лампиони 2/1 црвени

Новогодишни лампиони во црвена боја, со комбинација на бели линии,во пакување од 2/1. Диме...
€2.58

Лампони 6/1

Новогодишни лампиони, во пакување од шест лампиони искомбинирани во златна и борно боја. ...
€2.74

Накитено венче

Новогодишно венче изработено од имитација на зимзелени гранчиња, накитено со бобинки и шиш...
€4.51

Венче бобинка

Новогодишно венче изработено од имитација на зимзелени гранчиња, накитено со бобинки Диме...
€1.27

Свеќници 3/1

Декоративни новогодишни свеќници во црвена боја во пакување од три свеќника. Димензии: 7 ...
€2.09

Гранче бобинки и печурка

Новогодишно гранче, декорирано со бобинки и речурки кои на самото гранче му даваат автенти...
€1.11

Дедо Мраз

Новогодишен украс Дедо Мраз изработен од керамика наменет за декорирање. Димензии: 11 цм ...
€2.58

Дедо Мраз лампион

Новогодишен украс Дедо Мраз кој може да се користи и како декоративна фигура и како лампио...
€1.29