Preset Color

Миризлива свеќа во тегла

Украсна, миризлива свеќа во тегла, во крем боја. Декорирана со машничка. Димензии 13,5 цм висока и 7,5 цм дијаметар
Достапност : Нема на залиха
Датум на испорака: 1-2 дена
$2.68

Корисниците кои го купиле овој предмет исто така купија