Preset Color

Миризлива свеќа во тегла

Украсна, миризлива свеќа во тегла, во зелена боја. Декорирана со машничка. Димензии 13,5 цм висока и 7,5 цм дијаметар
Availability : Out of stock
Delivery date: 1-2 days
€2.42

Customers who bought this item also bought