Preset Color

Канти за отпадоци

catalog.viewmode
catalog.orderby
catalog.pagesize
catalog.pagesize.perpage

Канта цветови

Канта со цветни мотиви од француско производство на брендот MSV. Изработена од нерѓосувачк...
770,00 ден

Канта со камења

Канта со мотиви на камен од француско производство на брендот MSV. Изработена од нерѓосува...
770,00 ден

Корпа за отпадоци -црвена

Корпа за отпадоци во црвена боја, со механизам на пегала, капацитет од 5 литри. Димензии:...
599,00 ден

Корпа за отпадоци-бела

Корпа за отпадоци во бела боја, со механизам на пегала, капацитет од 5 литри. Димензии: 28...
599,00 ден

Корпа за отпадоци- црна

Корпа за отпадоци во црна боја, со механизам на пегала, капацитет од 5 литри. Димензии: 28...
599,00 ден