Preset Color

Металац

Металац Србија, постои од 1959 година.Металац произведува садови за готвење кои се со висок квалитет,нелепливи,нерѓосувачки челик садови,иноксни садови кои се нелепливи. Металац како познат бренд има отворено 52 продавници ширум Србија,но Металац ги пласира своите производи дури во 25 земји во светот. 

Производите се ЕКО и пријатер на природата и има сертификати за квалитет од тип на ÜV sertifikati QMS/EMS ISO 9001 i ISO 14001.

catalog.viewmode
catalog.orderby
catalog.pagesize
catalog.pagesize.perpage

Ѓезве црно

Ѓезве црно 0,4 л и 9 цм висина од брендот Металац- Србија. Матерјалот од кое што е изработ...
310,00 ден

Ѓезве кафе 0,4

Ѓезве со мотиви за кафе 0,4 л, 9 цм висина од брендот Металац - Србија. Матерјалот од кое ...
310,00 ден

Ѓезве кафе 0,7 л

Ѓезве со мотиви за кафе 0,7 л, 11 цм висина од брендот Металац - Србија. Матерјалот од кое...
395,00 ден

Лонец

Лонец со цветни мотиви 0,25 л, 7,5 цм висина на брендот Металац - Србија
190,00 ден

Лонец со клун

Лонец со клун 0,8 л, 10 цм висина на брендот Металац - Србија
520,00 ден

Ѓезве 0,4 л

Ѓезве бело 0,4 л и 9 цм висина од брендот Металац- Србија. Матерјалот од кое што е израбо...
310,00 ден