Preset Color

Мебел

catalog.viewmode
catalog.orderby
catalog.pagesize
catalog.pagesize.perpage

Полица баклава

Уникатно изработена полица за на ѕид, од три дрвени полици и метален обрач во форма на бак...
890,00 ден

Полица круг

Уникатно изработена полица за на ѕид, од три дрвени полици и метален обрач во форма на кру...
950,00 ден

Полица срце

Уникатно изработена полица за на ѕид, од две дрвени полици и метален обрач во форма на срц...
920,00 ден

Кабинет

Дрвен кабинет со две стаклена врата, фиока и полици на брендот NAVA од Грција. Димензии 14...
12.700,00 ден

Огледало бело

Дрвено огледало бело на брендот NAVA од Грција со димензии 72x62cm
2.300,00 ден

Табуретка мала

Табуретка мала со дрвени ногарки на брендот Nava од Грција со димензии 25x30x25cm
1.280,00 ден
1.600,00 ден

Тоалетна масичка со огледало

Дрвена тоалетна масичка со огледало и четири фиоки на брендот NAVA од Грција. Димензии 13...
11.900,00 ден

Бело огледало

Дрвено огледало бело на брендот NAVA од Грција со димензии 102x72cm
3.600,00 ден

Наткасна со полица

Дрвена наткасна со полица на брендот NAVA од Грција. Димензии 46x40x30cm
3.400,00 ден

Сет 3/1 полици црни

Сет на полици во правоаголна форма, изработени од дрво кое потоа одозгора е пластифицирано...
1.100,00 ден

Табуретка

Табуретка со дрвени ногарки на брендот Nava од Грција со димензии 65x42x36cm
2.900,00 ден
3.700,00 ден

Кафеава табуретка

Троножно столче, со уникатна и бушава прекривка во кафеава боја. Димензии: 30 цм дијамета...
750,00 ден

Крем огледало

Дрвено огледало во крем боја на брендот NAVA од Грција со димензии 77.5x56.5x4.5cm
3.300,00 ден

Наткасна со две фиоки

Дрвена наткасна со две фиоки на брендот NAVA од Грција. Димензии 68.5x38x28cm
2.990,00 ден

Сет 3/1 полици бели

Сет на полици во правоаголна форма, изработени од дрво кое потоа одозгора е пластифицирано...
1.100,00 ден

Бордо табуретка

Троножно столче, со уникатна и бушава прекривка во бордо боја. Димензии: 30 цм дијаметар и...
750,00 ден