Preset Color

Маси и наткасни

Види како
Подреди по
Приказ
по страна

Тоалетна масичка со огледало

Дрвена тоалетна масичка со огледало и четири фиоки на брендот NAVA од Грција. Димензии 13...
11.900,00 ден

Наткасна со полица

Дрвена наткасна со полица на брендот NAVA од Грција. Димензии 46x40x30cm
3.400,00 ден

Наткасна со две фиоки

Дрвена наткасна со две фиоки на брендот NAVA од Грција. Димензии 68.5x38x28cm
2.990,00 ден

Дрвена маса

Дрвена маса на брендот NAVA од Грција со димензии 46.5x110x52.5cm
8.990,00 ден

Масичка мрежа црна

Масичка со уникатна изработка на долниот дел изработен од метал во црна боја, со налик на ...
1.300,00 ден

Масичка мрежа бела

Масичка со уникатна изработка на долниот дел изработен од метал во бела боја, со налик на ...
1.500,00 ден