Preset Color

Мал сад со капак

Мал стаклен сад со капак со димензии 12 цм висина и 7 цм дијаметар
Достапност : На залиха
Датум на испорака: 1-2 дена
€0,89

Корисниците кои го купиле овој предмет исто така купија