Preset Color

Лонец 5,1 саќе

Емајлирано длабоко тенџере со стаклен капак,долготрајно и отпорно на високи температури и киселини кои се јавуваат во текот на готвењето и отпорно на гребаници.Брзо се загрева при што се заштедува на електрична енегрија.Емајлираниот матерјал спречува појава на бактерии и алергиски реакции. Едноставно чистење и одржување. Погодно за индукциски плочи. Димензии: 21,5 цм дијаметар и 17 цм висина, капацитет 5,1l.
Manufacturer: Металац
Availability : In stock
Delivery date: 1-2 days
€17.23
Go to cart

Related products