Preset Color

Лажица за торта

Лажица за торта изработена од нерѓосувачки челик од италијанско производство на брендот Metaltex. Димензии 26 цм
Производител: Metaltex
Датум на испорака: 1-2 дена
$2.86
$2.06
Оди во кошничка

Корисниците кои го купиле овој предмет исто така купија