Preset Color

Лажица за тестенини

Лажица за тестенини обложена од специјален заштитен материјал, издржлив на високи температури на брендот NAVA од Грција. Димензии 35x11.5 цм
Производител: Nava
Датум на испорака: 1-2 дена
230,00 ден
Оди во кошничка

Корисниците кои го купиле овој предмет исто така купија