Preset Color

Лажица за сервирање широка

Лажица за сервирање широка обложена од специјален заштитен материјал, издржлив на високи температури на брендот NAVA од Грција. Димензии 32.8x16 цм
Производител: Nava
Достапност : На залиха
Датум на испорака: 1-2 дена
$5.01
Оди во кошничка

Корисниците кои го купиле овој предмет исто така купија