Preset Color

Кујнски апарати

View as
Sort by
Display
per page

Рачен блендер

Рачен блендер во црвена боја. 200 w. Може да се користи за блендирање на јадења во било ...
989.00 ден

Мулти фукционален сецко

Мулти функционалниот сецко со повеќе функции, едноставен и брз, сецка,блендира,меша, за зе...
1,650.00 ден

Нуктри макс блендер

Нутри макс блендерот. Комплет кој содржи, 3 чашки кои се издржливи и трајни направени од...
3,900.00 ден

Тостер бел

Тостер со нелеплив слој, кој може да трпи висока температура. Рачката е безбедна за упот...
1,000.00 ден

Тостер за лепчиња

Тостер за две парчиња леб,со автоматско вадење на лепцињата од тостерот. Исто така и авто...
1,000.00 ден

Електрична скара

Брзо загревачка елекрична скара, со нелеплив слој. И можност за регулирање на температур...
2,479.00 ден

Миксер Сверин црвен

Миксер во црвена боја на познатиот бренд Severin, со моќност од 300W, кој има пет брзини и...
1,549.00 ден

Миксер Сверин

Миксер на познатиот бренд Severin, со моќност од 300W, кој има пет брзини и дополнителна е...
1,549.00 ден

Апарат за палачинки Макс

Апарат за палчинки со моќност од 1000W, кој поседува контрола за прилагодување на температ...
1,799.00 ден

Апарат за палачинки Северин

Апарат за палчинки со моќност од 1000W, кој поседува високо квалитетно пластично куќиште, ...
2,299.00 ден

Миксер Северин 200W

Миксер на познатиот бренд Severin, со моќност од 200W, кој има пет брзини. Миксерот содржи...
1,199.00 ден

Електричен бокал Макс

Електричен бокал со моќност од 2200W и максимален капацитет од 1,7l. Бокалот има вградено ...
1,200.00 ден

Блендер Северин

Блендер сет од познатиот бренд Северин со моќност од 600W. Блендерот содржи отстранлив дод...
2,849.00 ден

Блендер сет Северин

Блендер сет од познатиот бренд Северин со моќност од 300W. Блендерот содржи отстранлив дод...
2,399.00 ден

Електрична скара Северин

Електрична скара со моќност од 2300W. Изработена од високо квалитетно пластично куќиште, м...
1,699.00 ден

Соковник Макс

Соковник со моќност од 500 W, содржи прекинувач со две контролни брзини, широк отвор за по...
1,990.00 ден

Кафемат

Стаклен кафемат со рачка од познатиот бренд Северин,со моќност од 800 W и капацитет од 10 ...
1,699.00 ден

Фритеза

Фритеза на познатиот бренд Северин со моќност од 1500 W i капацитет од 2l. Изработена е од...
2,999.00 ден

Блендер стоечки

Стоечки блендер од познатиот бренд Северин со моќност од 500 W. Содржи два сада за блендир...
3,699.00 ден

Блендер Макс

Блендер од брендот Макс со моќност од 600W, кој содржи две брзини плус контрола и турбо ф...
1,950.00 ден