Preset Color

Кујна

Опис

View as
Sort by
Display
per page

Сет Мики Маус

Сет Мики Маус соствен од три производи: тенџере,чинија и лонче. Изработени од емајлиран ма...
$21.84

Сет ножеви керамика

Сет од 5 керамички ножеви за различна намена, спакувани во соодветна кутија на брендот NAV...
$22.55

Сет шољи за кафе дизајн

Сет за кафе составен од шест филџани за кафе, со уникатна изработка на порцеланот, дизајни...
$21.48

Стаклен сад со капак

Стаклен сад со капак, погоден за чување бонбони и коцки шеќер Димензии 10 цм дијаметар, 1...
$1.41

Стаклена школка за печење

Стаклен сад во форма на школка погоден за печење, отпорен на високи температури. Изработен...
$1.41
$3.13

Стаклено ѕвоно

Стаклена здела/ѕвоно со поклоп, со уникатна изработка на стаклото, наменета за колачи или ...
$1.97

Термос Алпина

Термос Алпина изработен од пластика, кој пијалаците ги чува долго време топли. Димензии: ...
$7.14

Чаша чај со поклоп

Чашка за чај со поклоп, декорирана со нежно уникатни компоненти кои и даваат модерен и уни...
$4.48

Шоља плетенка

Керамичка шоља за чај со уникатен дизајн, кој на самата шоља и дава несекојдневен изглед. ...
$1.06

Шоља со цветови

Керамичка шоља за чај, со нежен дизајн кој содржи цветни компоненти. Димензии: 9 цм дијам...
$1.06

Шољи за кафе

Сет од шест шољи за кафе со тацни Димензии тацна 16цм, шоља 10 цм дијаметар, 8цм висина
$21.48

Аркадиа два спрата

Здела за колачи на два спрата, изработена од стакло кое прелива но нежни нијанси. Димензи...
$4.65

Бел нож за лупење

Бел нож за лупење од италијанско производство на брендот Metaltex. Димензии 10,5х6 цм
$0.70
$0.98

Ѓезве со точки 0,7 л

Ѓезве со точки со димензии 10 цм висина, 0,7 л,тежина 0.24 кг од брендот Емо- Словенија. М...
$5.64

Голема керамичка правоаголна з...

Голема Керамичка правоаголна здела за печење од производсто на брендот Pyrex. Димензии 3...
$8.41
$13.60

Голема црвена тегла

Голема црвена стаклена тегла со димензии 12 цм висина и 10 цм дијаметар
$3.56

Здела на спрат бувче

Здела на спрат во нежно пастелни бои, декорирана со буфчиња и цветни компоненти кои на сам...
$11.64

Здела на спрат лаванда

Здела на спрат во нежно пастелни бои, декорирана со компоненти на лаванда кои на самата зд...
$11.64

Здела ружи

Здела на два спрата, декорирана со цветни компоненти во нежна розе боја, со што зделата до...
$9.84

Здела спрат велосипед

Здела на спрат, изработена од керамика, која е декорирана со цветни компоненти и велосипе...
$11.64

Ѕвоно за колачи

Ѕвона за бомбони и колачи во бела боја со стаклен поклоп, со уникатна изработка со дизајн ...
$6.09

Ѕвоно на спрат големо

Ѕвона на спрат во бела боја со стаклен поклоп, со уникатна изработка со дизајн чипка, со ш...
$17.54

Ѕвоно на спрат мало

Ѕвона на спрат во бела боја со стаклен поклоп, со уникатна изработка со дизајн чипка, со ш...
$10.72

Керамичка здела

Керамичка здела со 5 прегради Димензии 23х20 цм, висина 4цм
$7.70

Коопман сад 3 дела

Коопман сад составен од три здели кои можат да се користат за повеќе намени, поставни на о...
$14.30