Preset Color

Кујна

Опис

catalog.viewmode
catalog.orderby
catalog.pagesize
catalog.pagesize.perpage

Длабоко тенџере 16ка

Емајлирано тенџере со поклоп, долготрајно и отпорно на високи температури,киселини кои се ...
740,00 ден

Длабоко тенџере 20ка

Емајлирано тенџере со поклоп, долготрајно и отпорно на високи температури,киселини кои се ...
980,00 ден

Длабоко тенџере 24ка

Емајлирано тенџере со поклоп, долготрајно и отпорно на високи температури,киселини кои се ...
1.340,00 ден

Плитико тенџере 16ка

Емајлирано тенџере со поклоп, долготрајно и отпорно на високи температури,киселини кои се ...
670,00 ден

Плитко тенџере 20ка

Емајлирано тенџере со поклоп, долготрајно и отпорно на високи температури,киселини кои се ...
880,00 ден

Плитко тенџере 24ка

Емајлирано тенџере со поклоп, долготрајно и отпорно на високи температури,киселини кои се ...
1.210,00 ден

Карине црно бел

Сервис за ручање луминарк карине во црно бела комбинација на чиниите. Димензии: чинија за...
1.200,00 ден

Лонец 5,1 саќе

Емајлирано длабоко тенџере со стаклен капак,долготрајно и отпорно на високи температури и ...
1.070,00 ден

Новогодишна шоља

Новогодишна шоља изработена од керамика со натписот хепи холидејс. Димензии: 8,5 цм дијам...
65,00 ден

Сад со пластичен капак

Емајлиран сад со пластичен капак,долготрајно и отпорно на високи температури и киселини ко...
460,00 ден

Тенџере 1,9l саќе

Емајлирано длабоко тенџере со стаклен капак,долготрајно и отпорно на високи температури и ...
680,00 ден

Тенџере 3,5l саќе

Емајлирано длабоко тенџере со стаклен капак,долготрајно и отпорно на високи температури и ...
940,00 ден

Тенџере 6l саќе

Емајлирано длабоко тенџере со стаклен капак,долготрајно и отпорно на високи температури и ...
1.210,00 ден

Шоља мери крисмас

Новогодишна шоља изработена од керамика со натписот мери крисмас. Димензии: 8,5 цм дијаме...
65,00 ден

1. Сет 4/1

Уникатни керамички шољички за кафе со ретро компонени со што добиваат автентичен изглед. ...
250,00 ден

2. Сет 4/1

Kерамички шољички за кафе со цветни компонени со што добиваат автентичен изглед. Шољички...
250,00 ден

3. Сет 4/1

Kерамички шољички за кафе со цветни компонени со што добиваат автентичен изглед. Шољичките...
250,00 ден

Длабоко тенџере 18 бордо

Емајлирано длабоко тенџере со стаклен капак долготрајно и отпорно на високи температури,ки...
799,00 ден

Длабоко тенџере 22 бордо

Емајлирано длабоко тенџере со стаклен капак долготрајно и отпорно на високи температури,ки...
1.050,00 ден

Длабоко тенџере 24 бордо

Емајлирано длабоко тенџере со стаклен капак долготрајно и отпорно на високи температури,ки...
1.250,00 ден

Држач за салфетки бел

Метален држач за салфетки во бела боја со уникатен и модерен дизајн. Димензии: 9,5 цм вис...
130,00 ден

Држач за салфетки дизајн

Држач за салфетки во црна боја, со уникатна изработка од цветни компоненти, што на самиот ...
160,00 ден

Држач за салфетки дизајн бел

Држач за салфетки во бела боја, со уникатна изработка од цветни компоненти, што на самиот ...
160,00 ден

Држач за салфетки есцајг

Метален држач за слафетки уникатно изработен со кујниски компоненти во црна боја. Димензи...
79,00 ден

Држач за салфетки кујна

Држач за салфетки во црна боја, декориран со компоненти од кујна, кој на самиот држач му д...
55,00 ден